Mijn achtergrond

Een aantal jaren geleden ben ik afgestudeerd als klassiek homeopaat. Als 21-jarige ben ik aan deze 6-jarige opleiding begonnen. Klassieke homeopathie heeft me van jongs af aan al enorm geboeid, mede doordat ik dit van huis uit heb meegekregen. Echter merkte ik tijdens de studie dat ik nog wat jong was en meer levenservaring moest opdoen. Daarom heb ik tussendoor een pauze genomen van de studie, om het enkele jaren later weer op te pakken. In 2017 ben ik afgestudeerd en een praktijk begonnen. Tevens heb ik nadien een aantal scholingen gevolgd om de bioresonantie te kunnen integreren in mijn praktijk.

Het is fantastisch werk om mensen te kunnen begeleiden op hun levenspad en inzichten te kunnen bieden in combinatie met homeopathie.

Gratis kennismaking?

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?